Kurshelg 9-11 september 2022 med Felipe Martinez & Ayano Yoneda


Felipe & Ayano som tango lärare:

Felipe och Ayano träffades i tangokretsar i San Francisco med omnejd, och tillsammans förkroppsligar de den globala tangovärlden. De reser på heltid i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien för att undervisa, dj:a och föreläsa om tango. De tillbringar också årligen en tid i Buenos Aires för att studera och njuta av tango och dess historia.

Felipe är utbildad lärare och har mer än 20 års erfarenhet av tango. Han är vida känd för sina pedagogiska metoder, sin entusiastiska personlighet och sin talang för att förbättra just dig som dansare.

Ayano har dansat tango sedan 2005, och är en skicklig och motiverad dansare med utmärkt teknik och musikalitet. Hon har de senaste åren undervisat tillsammans med Felipe runtom i USA.

Tillsammans har Felipe och Ayano tydliga och strukturerade genomgångar som deras elever kan använda som utmärkta förebilder för sin dans. Båda för och följer lika bra, vilket är ovärderligt i undervisningen. Deras tangokurser på Stanford University och deras lektioner på The Beat i Berkeley är alltid populära, vilket visar på den höga kvaliteten i deras undervisning och att de tilltalar en bred publik.

Ayano som DJ:

Med San Francisco som bas, reser Ayano till milongor världen runt, inklusive en årlig “pilgrimsresa” till Buenos Aires. Hon spelar regelbundet på lokala milongor i San Francisco, såsom El Valenciano, Genesis, The Beat, Milonga de Nora, Alberto’s och Milonga Rubia. Hon har bjudits in som DJ till Tokyo, Taipei, Maui Embrace Tango Festival, Pasional The Third Coast Tango Marathon, Holiday Tango i Washington DC, Ronda De Ases i Portland, Marathon Z, San Diego Tango Marathon, La Mujeres Tango Marathon och Ann Arbor Tango Marathon.

Workshoppar:

Workshop 1: KLASSISKA RÖRELSER

Alla tiders favoriter och utmanande rörelser för att arbeta med teknik.

Workshop 2: PARTEKNIK

Övningar för förbättrad kroppsmedvetenhet, balans, rörelsefrihet, kontroll och precision.

Workshop 3: GANCHOS

Teknik, struktur och kombinationer.

Workshop 4: MILONGA

Enkel formel för roliga rörelser.

Workshop 5: ACCELERATION OCH ELASTISKA RÖRELSER

Hur man ändrar dynamiken och kvaliteten i en rörelse utan att påverka dansflödet.


Länkar till information om Felipe & Ayano:


https://tangonnection.wixsite.com/felipetango/about


https://open.spotify.com/episode/4moIrZLdibDmBiusppkFy0?si=9S41XQssRKO_AAAgVNEoVQ&nd=1


https://www.humansoftango.com/e/keeping-the-fire-alive-with-felipe-martinez/

Anmäl dig till valfri del här!

Schema för kurshelgen

Här nedan följer schemat för kurshelgen med Felipe & Ayano