Dansa in våren i Berlin med Tango Nuestro 24—29 april 2024

Vår dansförening reser till Berlin. Klart du skall med!

Vi planerar ta nattåget och boka boende som grupp. (Du kan ta flyget men räkna då med att boka själv). Bokar vi tåg som grupp reser vi tillsammans och delar sovkupé. Vad gäller boende planerar vi på boka via Airbnb så vi är tillsammans eller i alla fall i närheten av varandra (om vi behöver boka fler lägenheter).

För att kunna ta nästa steg i planeringen vad gäller resa och boende behöver vi veta vilka som är intresserade. Anmäl intresse senast 26/12 till Johan här!

Resa
Vi har haft kontakt med SJ. Biljetterna för nattåget till Berlin i april har ännu inte släppts men idag avgår tåget onsdag em från Härnösand och är i Berlin torsdag förmiddag. Tillbaks går tåget från Berlin på söndag kring 18 tiden och är åter i Härnösand måndag eftermiddag. SJ tror att avgångarna kommer vara samma i april som nu. Samma gäller prisbilden.

Dans och turista i Berlin
Vad gäller dans i Berlin har Tove rekat med flera hon känner som bor och dansar Tango i Berlin. Berlin är en stor stad och det finns många Milongor att välja mellan. Vi kommer att välja de vi tror har en välkomnande och avslappnad stämning och kommer att dansa torsdag, fredag och lördag kväll. Ev kommer vi besöka någon eftermiddagsmilonga och även organisera en workskop för oss med lärare från Berlin. Detaljerna kommer närmre resan.
Tanken är att vi även skall ha tid för att turista i Berlin och inte bara dansa.

Kostnad
Går inte att säga exakt. Tåg kostar ca 1500: - enkel resa, ibland lite mindre, ibland lite mer. Boende är airbnb, dvs billigare än hotell. Utöver tillkommer inträde till Milongor och kostnad för ev workshop.
Har du frågor, ring Tove på 076-822 71 55 eller Johan på 072-727 29 02.