Helgkurs med Giorgio Regnoli & Kristin Lohse
​www.tangokurser.net
fredag - söndag 17-19 oktober 2014
Samarrangemang Härnösand-Sundsvall

Tango Sundsvall har hand om lördags programmet med workshops och milonga i eleganta balsalen på Casino Cosmopol.
http://www.thetangoportal.com/Event.aspx?EventId=13985
Tango Nuestro har enkel milonga med fika fredag och workshops fredag och söndag. Bägge dagarna erbjuds dessutom privatlektioner.

Lärarparet Giorgo och Kristin är verksamma i Tangokurser.net. Giorgio som förutom att vara proffesionell dansare även är fysiker vill på skämt gärna uttrycka att (Embrace + Walk) x Känslor = Tango. Det betyder då att vi inte kommer att lära oss nya stora figurer men säkert komma ut med en vackrare tango. Giorgi och Kristin har för sin undervisning utvecklat en metod i tre steg för workshops som de designat för att inlärningen ska innefatta både den biomekaniska biten och kreativt dansande till musiken. Sammanfattat om metoden är att de allra först går in på tekniken i rörelsen för ♪ den enskilda dansaren, sedan på tekniken och samspelet ♫ i paret och sist hur ♪ ♫♪ ♫ musiken kan tolkas med hjälp av rörelsen. Det här är en metod som de fått mycket positiv återkoppling på.

För Härnösand får vi fyra workshops, WS 1-2 på fredag 18:00-21:00 och två, WS 3-4 på söndag 12:30-16:00. Se separat tidsschema för bokning.
Anmälan till Maria: miamellberg@hotmail.com eller Rolf 070-62234007
För Sundsvall finns tre workshops, WS 1-3 lördag.
Anmälan till elisabet.ritzen@sca.com
Pris per WS  är 150 kr.

Möjlighet till tio privatlektioner finns.
Pris för privatlektionerna är för Giorgio: 550 kr och Giorgio & Kristin: 700 kr. Privatlektionerna betalas kontant till lärarna. Se tidsschemat för bokning.