Kick off med Ehsan Shariati
19 - 20 januari 2019

Ehsan Shariati

"Välkommen till terminens Kick off där tangopedagogen Ehsan Shariati coachar oss att uppleva lite mer av det sköna, vackra, spännande, romantiska, avslappnande, insiktsgivande fenomen som vi kort och gott kallar för Tango! Den här omgången blir en nyfiken utforskning av tangoskogens många smultronställen med förhoppningen att vi alla ska börja året med förnyad inspiration och mycket tangoglädje.
Workshopen anpassas som vanligt efter deltagarnas önskemål och förkunskaper och utmaningsnivån anpassas genom individuell feedback så att både nya och mer erfarna deltagare finner lektionerna givande. Lördagens workshops blir en liten gruppresa och för bästa upplevelse är det önskvärt (men inte nödvändigt) om man kan delta i båda passen före och efter lunch. Eventuella önskemål kan skickas i förväg till info@studiok.se

Söndagens assisterade practica är ett tillfälle att ytterligare befästa det som vi har gått igenom under helgen. Den börjar med en snabb repetition av tidigare workshops och därefter kan man fortsätta att dansa och ställa frågor och få feedback från Ehsan och andra om man vill. För de som vill få ytterligare input är söndagens privatlektioner en jättebra möjlighet till mer individuell fördjupning.
Varmt välkomna!"

Lördag
11.15 - 13.15 Workshop, dubbelpass inkl. kortare paus.
13.15 - 14.30 Lunch - Linssoppa med bröd finns för den som önskar.
14.30 - 16.30 Workshop, dubbelpass inkl. kortare paus
19.00 - 23.00 Milonga DJ: Omar

Söndag
09.30 - 10.25 Privatlektion Bokad
10.30 - 11.25 Privatlektion
11.30 - 12.25 Privatlektion
12.30 - 13.25 Privatlektion Bokad

14.00 - 14.30 Repetition av lördagens workshops.

14.30 - 17.00 Assisterad praktika DJ: Ehsan

Privatlektioner
"På vanliga grupplektioner lär man sig ofta turer och tekniker på ett generellt och översiktligt sätt. Privatlektioner är ett bra komplement där man får många bra tips på sådant som just en själv behöver för att lättare komma till nästa nivå i ens egen tangoresa. Särskilt nyttigt brukar det vara att använda lektionen för att korrigera grundteknik som påverkar det mesta i dansen och som tar en stund att hitta i sin kropp och som kräver mycket input från läraren, något som sällan hinns med på vanliga lektioner. Det är också ett bra tillfälle att fördjupa sig i något annat som man själv är extra nyfiken på eller för att få hjälp med någon envis utmaning i dansen. Ofta vet man ju inte vad man inte vet och på en privatlektion brukar man därför också få en del aha-upplevelser och roliga tips som man inte hade räknat med. Man brukar orka koncentrera sig i ca en timme."   Kostnad: 600kr för 55 minuter. Det är samma pris för en person som för ett par."


Presentation
Ehsan Shariati är den externa lärare som vår förening har anlitat mest genom åren och som vi nu även vill presentera för våra nya medlemmar. Ehsan började sin tangoresa 1997 och år 2006 lade han jobbet som läkare på hyllan för att kunna syssla professionellt med dansen och undervisningen, som regel i sin egen dansstudio i Uppsala http://www.studiok.se/ Åren i Buenos Aires har gett Ehsan en bra inblick i tangons kultur och historia samt en autentisk känsla för tangomusikens kärnrepertoar vilken utgör basen för hans musikurval som DJ.


Kostnad per WS 150 kr, subventionerat till 80 kr för medlem.
Lunch: linssoppa med bröd 50 kr.
Milonga lördag 50 kr
Praktika söndag 40 kr, klippkort eller årskort.