Kurshelg med Felipe & Ayano
23–26 november - anmälan är öppen!

Anmäl dig här!

Felipe & Ayano som tangolärare:

Felipe och Ayano träffades i tangokretsar i San Francisco med omnejd, och tillsammans förkroppsligar de den globala tangovärlden. De reser på heltid i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien för att undervisa, dj:a och föreläsa om tango. De tillbringar också årligen en tid i Buenos Aires för att studera och njuta av tango och dess historia.

Felipe är utbildad lärare och har mer än 20 års erfarenhet av tango. Han är vida känd för sina pedagogiska metoder, sin entusiastiska personlighet och sin talang för att förbättra just dig som dansare.

Ayano har dansat tango sedan 2005, och är en skicklig och motiverad dansare med utmärkt teknik och musikalitet. Hon har de senaste åren undervisat tillsammans med Felipe runtom i USA.

Tillsammans har Felipe och Ayano tydliga och strukturerade genomgångar som deras elever kan använda som utmärkta förebilder för sin dans. Båda för och följer lika bra, vilket är ovärderligt i undervisningen. Deras tangokurser på Stanford University och deras lektioner på The Beat i Berkeley är alltid populära, vilket visar på den höga kvaliteten i deras undervisning och att de tilltalar en bred publik.


Ayano som DJ:

Med San Francisco som bas, reser Ayano till milongor världen runt, inklusive en årlig “pilgrimsresa” till Buenos Aires. Hon spelar regelbundet på lokala milongor i San Francisco, såsom El Valenciano, Genesis, The Beat, Milonga de Nora, Alberto’s och Milonga Rubia. Hon har bjudits in som DJ till Tokyo, Taipei, Maui Embrace Tango Festival, Pasional The Third Coast Tango Marathon, Holiday Tango i Washington DC, Ronda De Ases i Portland, Marathon Z, San Diego Tango Marathon, La Mujeres Tango Marathon och Ann Arbor Tango Marathon.


Workshopar:

Pris för enstaka workshop 225 kr. Workshoppaket, alla fem, 1 000 kr.

Workshop 1: ATT GÅ (caminata)

Från grundläggande till avancerat, teknik och kombinationer.


Workshop 2: OMFAMNING (abrazo)

Hur vi skapar en dynamisk dans och ger plats för varandra samtidigt som vi har en tydlig omfamning.


Workshop 3: VALS

Spiralrörelser & vändningar.


Workshop 4: MILONGA

Rytmiskt, lekfullt, & roligt.


Workshop 5: SACADAS

Struktur, teknik, & viktöverföring.

Privatlektioner

Pris 100 € per timme för båda lärarna.
OBS! Privatlektion två lördag 11.15 är fullbokad!

Snart öppnar bokningen för privatlektionerna lördag och söndag.

Det finns även möjlighet att boka privatlektion på torsdag, fredag och eventuellt måndag (efter helgen). Kontakta då Omar.

Praktikor

Två av praktikorna är lärarledda och bokas i förväg. Pris: 60 kr. Sedan fortsätter vanlig praktika som är gratis för medlemmar, övriga betalar 40 kr. Har man deltagit i den lärarledda praktikan är den efterföljande gratis.

Milongor

Det blir milonga fredag och lördag.

DJ på fredag är Ayano och på lördag Omar.
Pris fredag 150 kr.
Pris lördag 250 kr.

Danspaket alla milongor och praktikor 450 kr.

Anmäl dig här!


Se schemat nedan: